27Jun
Slimmer en sneller verpakken? Packland wel!

Slimmer en sneller verpakken? Packland wel!

Op zoek naar een manier om jouw automatiseringsprocessen nog efficiënter, sneller en betrouwbaarder te maken? Wij wel.

Onze klanten dagen ons voortdurend uit. Ze vragen ons om verpakkingslijnen, doseringssystemen, assemblagelijnen en andere automatiseringsprocessen nog efficiënter, sneller en betrouwbaarder te maken. Minder downtime. Makkelijker handelbaar. Efficiënter. Met 3D-printen. En onze slimme engineers.

Verder lezen
22Jun
Vernieuwd Online Portal!

Vernieuwd Online Portal!

​Onze nieuwe software brengt jou meer betrokkenheid, transparantie, snelheid en service. Alle weetjes over het nieuwe online portal vind je hier!

Verder lezen
22Jun
PA11 Carbon Fibre

PA11 Carbon Fibre

Ben jij op zoek naar een nóg sterker materiaal, dan zoek je naar PA11 Carbon. De menging van koolstofvezels en PA11-kunststof blijkt dé ideale formule voor sterke onderdelen! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Verder lezen
10Mar
PA11: De Nieuwe Standaard

PA11: De Nieuwe Standaard

Je bent natuurlijk van ons gewend dat we altijd bezig zijn met het nieuwste van het nieuwste. En dat we jou laten profiteren van de voorsprong die we daarmee opdoen.

We hebben er weer één! Een nieuwe standaard. PA11. Een nieuw nylon-materiaal met betere eigenschappen en meer mogelijkheden. Daarom. (dat van die nieuwe standaard, dus…)

Verder lezen
26Aug

Video: Rent-All en on-demand productie van Led-Tubes

Is je onderdeel niet meer leverbaar? Of is er niets ‘of-the-shelf’ beschikbaar voor jouw toepassing? Dan bied 3D-printen dé oplossing!

Zoals bijvoorbeeld Rent-All uit Bemmel. Zij verhuren licht-, audio- en videoapparatuur voor evenementen. Voor onderhoud en de assemblage van apparatuur is er behoefte aan kunststof onderdelen. Ook voor series tot 300 stuks per week.

Verder lezen