Het zal je vast niet zijn ontgaan dat je 3D kunt laten printen in Amsterdam. Deze baanbrekende technologie maakt het mogelijk om producten op grote schaal 3D te printen. Of te 3D-printen, wat jij wil. Taalkundig gezien natuurlijk mét streepje.

Opstartkosten hoeven we niet te rekenen: we gaan direct van CAD naar productie. Dat heeft nog een voordeel: we kunnen de productie gemakkelijk opschalen. 3D-printen brengt geen hoge kosten met zich mee en ook dat maakt 3D-printen ideaal voor gebruik binnen industriële sectoren. Ontdek hoe de flexibiliteit van Parts On Demand en onze productiemethodes van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf!

SLS 3D-printen in Amsterdam

SLS staat voor Selective Laser Sintering. Het is de naam van de productiemethode waar wij mee werken. We verhitten een laag poeder in de vorm van de doorsnede van het model dat jij in gedachten hebt. Dat is het bedje. Dit proces herhaalt zich laagje voor laagje bovenop dat bedje, totdat het poeder de vorm van jouw product heeft.

Met deze productiemethode kunnen we ontzettend efficiënt werken en krijgen we een hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit een breed arsenaal van materialen en we hebben een groot aantal mogelijkheden voor het nabewerken van producten. Samenwerken met Parts On Demand is ontzettend flexibel - en ontwerp en productie zijn volledig naar jouw wens in te vullen!

Geen addertjes onder het gras!

Je bent nu misschien geneigd om te denken dat er een addertje onder het gras moet zitten. Nope. Niet bij ons. Je kunt gewoon een 3D-object printen met een 3D printer. Simpel, met poederlaagjes. De materialen die we gebruiken maken het ook mogelijk om series, productietools- en mallen, machineonderdelen en end-of-armtooling te printen. Hoezo flexibel?

Allemaal te verklaren door de productiemethode en de werkwijze van Parts On Demand. Door de snelheid van 3D-printen en omdat er alleen relatief simpele middelen nodig zijn, kunnen wij van 1 tot 100.000 onderdelen direct op aanvraag leveren. En de onvermijdelijke dooddoener: we verplaatsen ons volledig in jou, de klant, om jouw producten en productie te optimaliseren.

Neem contact op met ons!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die 3D-printing in Amsterdam te bieden heeft? Dan ben je bij Parts On Demand aan het juiste adres. Wij leveren de producten megasnel - direct op aanvraag, jij kunt snel aan de slag. Want tijd is geld! Daarom kun je ook meteen zelf de prijs van je product berekenen door middel van onze MyPod tool.Vragen over onze diensten? We staan te trappelen om die te beantwoorden. Bel ons op 088 444 4200 of neem contact op via het contactformulier.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?