Is jouw bedrijf een van de Eindhovense bedrijven die actief is in de industriële sector? Met technologiestad Eindhoven als vestigingslocatie is 3D-printen in Eindhoven dan een logische keuze. Maak jij nog gebruik van traditionele, duurdere productiemethoden? Dan is het de hoogste tijd om die eens te toetsen op het gebied van snelheid en kosten. Want wij behalen met onze SLS 3D-printtechniek de hoogste efficiëntie en kwaliteit. Nou jij weer!

SLS 3D printen in Eindhoven

In Eindhoven gebruik we de SLS 3D printtechniek om onder meer productietools- en mallen, machineonderdelen, series onderdelen en end-of-arm tooling te maken. De SLS-techniek maakt het mogelijk om snel, flexibel en goedkoop te kunnen produceren. SLS staat voor Selective Laser Sintering. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een poederbed om een product laagje voor laagje op te bouwen. Deze productietechniek is flexibel, omdat je met een breed arsenaal materialen te werk kunt gaan en ook nog eens de mogelijkheid krijgt tot nabewerking.

Tegen lage kosten 3D printen in Eindhoven

Een van de belangrijke eyecatchers van deze productietechniek: lage kosten. ‘De mogelijkheid om op grote schaal te produceren heeft een positief effect op de kosten’, om het maar duur te zeggen. Bij 3D-printen geldt namelijk ook nog eens dat er ten opzichte van andere productiemethoden een aantal stappen wordt overgeslagen. We zetten grote stappen, met die lage kosten als logisch vervolg. Benieuwd geraakt? Bereken de prijs van jouw onderdelen zelf aan de hand van onze MyPod tool!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wil je weten wat de knappe koppen van Parts On Demand bij kunnen dragen aan jouw bedrijf? Dan moeten we daar maar eens over praten! Contact opnemen kan door middel van het contactformulier. We reageren dan binnen een uur. Langskomen kan natuurlijk ook en is gezellig! Onder het genot van een kop koffie of thee krijg je dan meteen antwoord op al je vragen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?