Je bent gevestigd in Groningen en nog steeds niet overgestapt op 3D-printen? Waar wacht je dan nog op? In de afgelopen jaren heeft 3D-printen zich namelijk ontwikkeld tot een volwaardige productietechniek. Niet alleen voor serieproductie maar ook voor productietools en -mallen en machineonderdelen. 3D-printen kan een hoop. Wij van Parts On Demand vertellen je graag welke voordelen er voor jou zijn. Vertellen en 3D-printen. Daar zijn we goed in.

Sneller dan ooit tevoren produceren aan de hand van de SLS 3D-printtechniek

Parts On Demand. Onze bedrijfsnaam moet al een belletje doen rinkelen. Een van de talloze voordelen van een 3D printer is namelijk dat die printer producten direct op aanvraag kan leveren. Komt vooral door de snelheid waarmee ie produceert.

Door middel van de SLS-techniek ontwikkelt zich laagje voor laagje een 3D product. Dat doet die SLS-printer door met poeder laagje voor laagje een doorsnede van dat product te maken. Dat poeder wordt verhit en na een poosje komt het eindproduct tevoorschijn.

De Selective Laser Sintering 3D-printtechniek maakt het ook mogelijk om verschillende materialen te gebruiken. Wat denk je van mooi nabewerken door eens een andere kleur te gebruiken? Zo kunnen we je product nog mooier maken. Of gladder. Of sterker.

3D onderdelen laten printen in de omgeving van Groningen?Parts On Demand levert dus snel en flexibel. Ook in Groningen. Daarom is 3D-printen perfect voor branches als de auto-industrie, automatisering en de industrie.

Investeren? Voorraad aanhouden? Allemaal niet nodig. Of het nu gaat om 1 of 100.000 stuks. 3D printen doet het op veel gebieden beter dan draaien, frezen of spuitgieten. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Het team van Parts On Demand staat dag in dag uit voor je klaar. Om vragen te beantwoorden en je te informeren over de 3D-printtechnieken die de waarde van jouw product(ie) omhoog kunnen schroeven.

Ben je nog niet bekend met 3D-printen? Vraag een gratis sample aan. Contact opnemen doe je door middel van het contactformulier. Of door gewoon te bellen met 088 – 444 4200. Direct weten wat je betaalt? Bereken het eigenhandig en eenvoudig met de MyPod tool.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?