Produceren, maar niet afhankelijk zijn van dure productiemethoden? 3D printen is een goed alternatief, want inzetbaar binnen een groot aantal industriële sectoren. Wat die sectoren zijn? We noemen industrie, achtbanen, autotechniek en automatisering. Ontdek wat 3D-printen jou op kan leveren en sluit je aan bij ons alsmaar groeiende klantenbestand!

Met SLS-techniek 3D printen in Maastricht!

Met dank aan de SLS 3D-printtechniek is geen enkele ontwerpopdracht onbegaanbaar terrein voor de knappe koppen van Parts On Demand. SLS staat voor Selective Laser Sintering. Dat houdt in dat een model laag voor laag wordt opgebouwd met behulp van een poederbed. Dit proces herhaalt zich, totdat het gehele product is opgebouwd. De techniek van SLS-printen kan worden gebruikt in combinatie met verschillende materialen en is geschikt voor verschillende industriële doeleinden waaronder series onderdelen, productietools- en mallen, machineonderdelen en end-of-arm tooling.

Wat heeft onze 3D-printtechniek nog meer te bieden?

We hebben het al gehad over de veelzijdigheid van de 3D printtechniek als het gaat om materialen en toepassingen. Maar hebben we al verteld over de lage kosten waartegen 3D kan worden geprint in Maastricht? Nu dus wel. Er is geen maximum aan het aantal voordelen dat een 3D printer biedt. Eén of 100.000 onderdelen? Maakt niet uit. De schaalvoordelen die je met de 3D-printtechniek behaalt, betalen zich uit in een messcherpe prijs voor jouw onderdelen. Daarnaast is 3D printen van zichzelf al een zeer competitieve productietechniek. Met een constante, hoge kwaliteit. Dat garanderen wij je!

3D printen in Maastricht of online?

Als het aankomt op de mogelijkheden van technologie overbruggen wij grote afstanden. Om gebruik te kunnen maken van onze 3D-printservice in Maastricht hoef je alleen een ontwerp aan te leveren, wij zorgen voor de rest. Dat aanleveren kan door middel van de MyPod tool. Daar bereken je meteen de prijs. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in, we komen daar binnen een uur op terug. We staan te trappelen!

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?