Vroeger, nog niet zo lang geleden, stond 3D-printen nog in de kinderschoenen. Nu, eigenlijk al een poosje, heeft deze techniek zich ontwikkeld tot een volwaardige productiemethode die breed kan worden gebruikt. In de industrie, maar ook in automatiseringen en bijvoorbeeld voor gereedschappen.
We noemen end-of-arm-tooling. Een 3D-printer kan series produceren, of enkele stuks. Prototypes bijvoorbeeld. En dat doen we ook voor productiebedrijven in Rotterdam. Ontdek wat we kunnen!

Waarom 3D-printen in Rotterdam?

3D printen is flexibel snel. 3D-geprinte onderdelen zijn mega rendabel. Je doet een aankoop, geen investering. We berekenen namelijk geen opstartkosten. Dankzij de SLS 3D-printtechniek die we gebruiken kunnen we scherpe prijzen bieden zonder in te leveren op de kwaliteit van de producten.

Dat doen we door te werken met de hoogste kwaliteit materialen en door het aanbieden van een groot aantal manieren van nabewerken.

Industrieel 3D-printen in Rotterdam tegen lage kosten3D-printen is geschikt voor gebruik binnen industriële sectoren. Voorbeelden? Autotechniek, automatisering en industrie. Wij van Parts On Demand zijn flexibel. Dat zie je terug in de manier waarop wij denken.

Het klink een beetje NIMA, maar wij verplaatsen ons echt in de gedachtewereld van onze klanten. Dat doen we allereerst door goed te kijken wat er nou precies gevraagd wordt. Daarna houden we rekening met de kosten en het gemak.

We leveren direct op aanvraag, dus de klant hoeft geen voorraad aan te houden. Dat resulteert al snel in minder kosten. En we slaan wij dure stappen over, want we gaan direct van computer naar de productie.

Meer weten? Neem contact met ons op!

De whizzkids van Parts On Demand staat maar al te graag voor je klaar! De prijs kun je direct berekenen door gebruik te maken van de MyPod tool. Het enige dat je moet doen is het aanleveren van een ontwerp. Vragen over onze dienstverlening? Stel deze door middel van het contactformulier. Of bel met 085 – 444 4200.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?