Het ontstaan van de 3D printer gaat ver terug in de tijd en stond toen nog vooral in de belangstelling van wetenschappers. In de 3D-print fabriek van Parts On Demand in Utrecht produceren wij echter een groot aantal onderdelen voor commerciële doeleinden. De productiemethode hebben wij eigen weten te maken en gebruiken wij onder meer voor het 3D printen van auto-onderdelen en is ook geschikt voor automatisering- en industriële doeleinden. Welke voordelen 3D printen in Utrecht ten opzichte van traditionele productiemethoden biedt? Parts On Demand vindt haar roots in productie en staat aan de rand van technologische ontwikkelingen en kan je hier alles over vertellen.

Wat zijn de voordelen van 3D printen in Utrecht?

Om erachter te komen wat de voordelen van 3D-printing zijn gaan we dieper in op de werking van de SLS 3D printtechniek die wij toepassen. Graag dragen wij onze kennis aan jou over! Door middel van SLS produceren we snel, flexibel en goedkoop series onderdelen aan de hand van een bed dat is gemaakt van poeder. Een model wordt laag voor laag opgebouwd, waarbij deze wordt verhit en de laser een doorsnede van het model scant. Uiteindelijk leidt dit tot een model dat voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Hoge efficiëntie wordt bereikt doordat ons machinepark een groot arsenaal aan materialen ondersteunt en de mogelijkheid biedt tot nabewerken. Zo zetten we net nog even een extra stap om beter aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Voor al jouw industriële 3D print vraagstukken in de omgeving van Utrecht ben je Parts on Demand aan het juiste adres!

3D printen in Utrecht zowel voor massaproductie als prototypen geschikt!

Een onderdeel of onderdelen laten 3D-printen in Utrecht? Vraag eens een gratis test sample aan bij Parts on Demand! Doen we niet moeilijk over. Je hoeft alleen het ontwerp aan te leveren en wij voorzien je binnen een uur van een offerte. Heb je vragen over een van onze diensten? Bel met een van onze engineers of kom eens langs, vinden we gezellig!

Neem contact op met ons!

Een onderdeel of onderdelen laten 3D-printen in Utrecht? Vraag eens een gratis test sample aan bij Parts on Demand! Doen we niet moeilijk over. Je hoeft alleen het ontwerp aan te leveren en wij voorzien je binnen een uur van een offerte. Heb je vragen over een van onze diensten? Bel met een van onze engineers of kom eens langs, vinden we gezellig!.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?