Daarom Parts On Demand: Serieproductie/ PartsOnDemand.eu: 3D Printing & Additive Manufacturing
 

Serieproductie met 3D-printen?
Parts On Demand!

Snel en flexibel series produceren van 1 tot 100.000 stuks
Serieproductie kan heel snel en eenvoudig worden gerealiseerd als je gebruik maakt van 3D-printen. Zonder gereedschappen en matrijzen en met een flexibiliteit die ongekend is. Grote en kleine series, het maakt niet uit. Wil je morgen al de eerste stuks in huis? Of vandaag al? Met 3D-printen is nog maar weinig onmogelijk.

Bij Parts On Demand vind je de specialisten. We werken aan de voorkant van de ontwikkelingen, sterker nog, we máken de ontwikkelingen. Omdat we de knowhow en de ervaring hebben, zowel in het ontwerpen als in het produceren met deze fantastische techniek. En die staan jou ter beschikking!

Dus, wat let je? Parts On Demand staat klaar om jou te helpen. Vandaag nog. Bel maar.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak