Op zoek naar een bedrijf dat 3D Printing in Utrecht kan realiseren? Parts on Demand beschikt over de middelen om hun aanbod volledig af te kunnen stemmen op de vraag van de klanten. 3D Printing is namelijk een techniek waarvan de mogelijkheden grenzeloos zijn. Om deze reden verleent deze techniek zich uitstekend om de meest uiteenlopende creaties te realiseren. De materialen die gebruikt worden zijn nagenoeg gelijk aan kunststof en zijn bestand tegen chemicaliën, hitte en zonlicht. Bovendien zijn de onderdelen zo sterk dat ze zelfs metaal zonder problemen kunnen vervangen! Graag laten wij u kennismaken met hetgeen dat 3D Printing in Utrecht u kan bieden en waarom Parts on Demand juist voor ú waardevol is.

Het proces van 3D Printing in Utrecht

Het proces van 3D Printing bestaat uit een aantal stappen die herhaaldelijk worden uitgevoerd totdat het eindproduct verwezenlijkt is. Een draad of poeder wordt laag voor laag door een laser verhit. Dit proces kan zich tot wel 6000 keer herhalen, waarna er vaste onderdelen overblijven die naar wens afgewerkt worden. Parts on Demand heeft onderdelen gecreëerd voor bedrijven in onder andere de auto industrie en pretparken, maar ook automatiserende en industriële bedrijven rekenen op de consistente kwaliteit die wij leveren. 3D Printing vormt de fundamentele basis voor constructies in iedere vorm en maat, wat erop duidt dat u voor alle onderdelen uitstekend bij Parts on Demand terecht kunt!

Waarom 3D Printing in Utrecht waardevol is voor uw bedrijf

Welke onderdelen u ook nodig heeft: Parts on Demand kan het regelen. De oneindige mogelijkheden stellen ons in staat iedere creatie te realiseren. De onderdelen die je nodig hebt worden geheel ontwikkeld door de 3D Printing techniek en maken deel uit van een groter geheel. Daarom zijn deze van essentiële waarde voor bijvoorbeeld industriële bedrijven. Voordat 3D Printing het levenslicht kreeg te zien werd een matrijs gebruikt als basis voor verdere productie. Omdat 3D Printing een relatief goedkope optie is verleent deze zich uitstekend als vervanger hiervan.

Neem contact op met ons!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat 3D Printing in Utrecht mogelijk maakt? Heb je na het lezen interesse gekregen in onze dienstverlening? Zo kun je zelf een bestand aanleveren door middel van onze MyPod tool, waarmee je zelf direct de prijs van je 3D print serie kan berekenen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen m.b.t. onze dienstverlening? Graag informeren wij je! Contact met ons opnemen doe je door middel van het contactformulier.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Daarom Parts On Demand:

Contract-manufacturing
met SLS

Je wilt door middel van Selective Laser Sintering je serie 3D-printen in Nylon PA12 (wit/zwart), Nylon PA11 (zwart) of Carbonmide? Via ons portal krijgt je direct een offerte voor de productie van uw 3D-Print. Je serie of proto wordt automatisch gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. De prijzen van onze professional 3D-print service zijn scherp, onze levertijd is een van de snelste in de industrie. Extra service, voor jou!

Meedenken met engineers en ontwikkelaars

Als je optimaal gebruik wilt kunnen maken van 3D-printen als productietechniek, kunnen kleine aanpassingen vaak gigantische kosten besparingen opleveren. Maar onze engineers worden geroemd om de innovatieve en slimme oplossingen die we verzinnen. Dus zit je met een uitdaging? We denken graag met je mee!

Het ontdekken van kansen voor bedrijven

Dagelijks ontdekken we samen met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen. Zo maken we niet alleen prototypen, maar printen we ook matrijzen voor de metaalindustrie, assemblage gereedschappen voor productielijnen en liggen er producten in de winkel met onderdelen uit onze 3D-printers. We helpen je graag mee te begrijpen wat 3D-Printing voor jou kan betekenen.

Direct een 3D-Print bestellen?

Nu een bestand uploaden

Zullen we met je meedenken?

Bel vandaag nog!

3D-printen voor jouw bedrijf?

Maak een afspraak

Want to know how
we can add value to your business?