Pop-up fabriek op de ESEF 2022

Het jaar is bijna om! Maar maak je geen zorgen, ook volgend jaar staan we weer voor je klaar. Vanaf 3 januari. Vanaf 23e december nemen we een paar dagen vakantie. Wil je jouw bestelling nog dit jaar in huis hebben? Snappen we, maar: bestel dan voor 10 december.
Enkelstuks of prototypes

Waarom de ESEF?
Goeie vraag.

De ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.’ De beurs voor nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen. Duidelijk, zonder ons lukt ze dat niet meer.

Registreer je voor de beurs!
Bestel je GRATIS sample

Fabriek van de toekomst?
Die zie je daar.

Productie, lokaal en dichtbij de markt. Jij vraagt, wij draaien - zelfs óp de ESEF. Want op onze stand - 2 A060, noteer hem - staat de ‘Parts On Demand Pop-up 3D-Printing Factory’. Omdat je waarschijnlijk nog niet bekend bent met 3D-printen als productietechniek, laten we je het hele proces zien. Printen we ook echt onderdelen op onze stand.

Misschien ook wel de jouwe - vraag gelijk jouw gratis sample aan. Die kun je dan op onze stand bij de bar afhalen. Praten we gelijk even verder over de slimme dingen die we voor je kunnen doen!

Registreer je voor de beurs!
Bestel je GRATIS sample
Series 3D-printen

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?