24Mar
Aan het woord: Ian!

Aan het woord: Ian!

Mijn naam is Ian Mouris, ik ben 24 jaar en ik studeer Werktuigbouwkunde op de Hanzehogeschool in Groningen. Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van mijn opleiding, het afstudeertraject. Tijdens de zoektocht naar een interessante afstudeeropdracht ben ik verder gaan kijken dan de opdrachten die de opleiding voorstelde. Ik ben namelijk al lang actief in de wereld van het 3D-printen en heb er naast mijn hobby ook mijn werk van kunnen maken.

Verder lezen
24Feb
Meet Frau!

Meet Frau!

Twee jaar geleden verhuisden we naar Utrecht en hadden we nog zeeën van ruimte. Inmiddels begint het aardig vol te raken. Gelukkig vonden we nog een plekje om ons vrouwenquotum uit te breiden. Welkom Frau!

Verder lezen
24Feb
3D-printen? Echt niet alleen voor prototypes.

3D-printen? Echt niet alleen voor prototypes.

Neil van Es vertelt over hoe het allemaal begon.

Met prototypes dus. Ook voor mij is dat hoe het tijdens mijn studie allemaal begon met dat 3D-printen. Al snel begon ik een bedrijfje in productontwikkeling. Nog steeds proto’s printen. Destijds nog met huis-tuin-en-keuken FDM-machines, maar op een gegeven moment was er een opdrachtgever die een brutale vraag stelde waarmee alles veranderde. Hij vroeg me: “Kunnen we niet gewoon 50 behuizingen printen? Dan kunnen die mallen nog even wachten”.

Verder lezen
28Jan
Beta-testers gezocht: Premium Vapor Polishing

Beta-testers gezocht: Premium Vapor Polishing

Glad, gladder, smoothst. In onze vorige nieuwsbrief vertelden we al over de ontwikkeling van PVP: Premium Vapor Polishing.

Verder lezen
27Jan
Even voorstellen: Neil!

Even voorstellen: Neil!

Tsja, het gebeurt steeds vaker. Vroegah sprak - en kende - ik bijna al onze klanten. Maar door de jaren heen werd PoD groter. Produceerden we veel meer onderdelen. Breidden we uit naar nog meer industrieën. En dan kom je ineens een stuk minder bij iedereen over de vloer. Daarom nu aan mij de eer om mezelf voor te stellen!

Verder lezen