01Apr
Parts On Demand breidt uit!

Parts On Demand breidt uit!

We doen er alles aan om je iedere dag nóg beter van dienst te zijn. Dat betekent wel dat we intern de boel af en toe flink op zijn kop moeten zetten. Om de productiecapaciteit efficiënter in te richten en te vergroten, hebben we daarom in maart flink uitgebreid!

Verder lezen
01Jun
Prototypen: je eerste schot in de roos?

Prototypen: je eerste schot in de roos?

Tsja, ook wij hopen er steeds op. We streven ernaar, maar weten het inmiddels door schade en schande. First-time-right bestaat niet. We begrijpen dat je streeft naar perfectie, alles doordenkt en je modellen tientallen keren hebt nagekeken. Je laat je prototype door ons printen en hebt het binnen no-time in huis. Dan is het tijd voor dat spannende moment: je opent jouw pakket en hebt in je handen wat tot voor kort alleen nog maar op je scherm stond!

Verder lezen
05Aug
Beursmodellen 3D-printen: duidelijke taal!

Beursmodellen 3D-printen: duidelijke taal!

Hoe laat je op een beurs effectief zien wat jouw product innovatief maakt? Met die uitdaging gingen we aan de slag voor Innecs Power Systems uit Ter Aar. Innecs is een van Nederlands’ pioniers op het gebied van energie conversie systemen. Door een slimme mix van gas- en stoomturbines ontwikkelt en produceert Innecs hoogwaardige systemen waarin energie-efficiënte, kostenreductie en milieubewustzijn een essentiële rol spelen.

Verder lezen
26Aug
Polijsten en slijpen: nóg gladdere onderdelen!

Polijsten en slijpen: nóg gladdere onderdelen!

Weerhoud de oppervlaktestructuur van 3D-geprinte onderdelen je van seriematig gebruik? Dan houd vanaf nu je niets meer tegen. Vanaf augustus kun je namelijk gebruik maken van onze nieuwe fijn-slijp en polijst processen!

Verder lezen
26Aug

Video: Rent-All en on-demand productie van Led-Tubes

Is je onderdeel niet meer leverbaar? Of is er niets ‘of-the-shelf’ beschikbaar voor jouw toepassing? Dan bied 3D-printen dé oplossing!

Zoals bijvoorbeeld Rent-All uit Bemmel. Zij verhuren licht-, audio- en videoapparatuur voor evenementen. Voor onderhoud en de assemblage van apparatuur is er behoefte aan kunststof onderdelen. Ook voor series tot 300 stuks per week.

Verder lezen