05Aug
Beursmodellen 3D-printen: duidelijke taal!

Beursmodellen 3D-printen: duidelijke taal!

Hoe laat je op een beurs effectief zien wat jouw product innovatief maakt? Met die uitdaging gingen we aan de slag voor Innecs Power Systems uit Ter Aar. Innecs is een van Nederlands’ pioniers op het gebied van energie conversie systemen. Door een slimme mix van gas- en stoomturbines ontwikkelt en produceert Innecs hoogwaardige systemen waarin energie-efficiënte, kostenreductie en milieubewustzijn een essentiële rol spelen.

Verder lezen
26Aug
Polijsten en slijpen: nóg gladdere onderdelen!

Polijsten en slijpen: nóg gladdere onderdelen!

Weerhoud de oppervlaktestructuur van 3D-geprinte onderdelen je van seriematig gebruik? Dan houd vanaf nu je niets meer tegen. Vanaf augustus kun je namelijk gebruik maken van onze nieuwe fijn-slijp en polijst processen!

Verder lezen
26Aug

Video: Rent-All en on-demand productie van Led-Tubes

Is je onderdeel niet meer leverbaar? Of is er niets ‘of-the-shelf’ beschikbaar voor jouw toepassing? Dan bied 3D-printen dé oplossing!

Zoals bijvoorbeeld Rent-All uit Bemmel. Zij verhuren licht-, audio- en videoapparatuur voor evenementen. Voor onderhoud en de assemblage van apparatuur is er behoefte aan kunststof onderdelen. Ook voor series tot 300 stuks per week.

Verder lezen
10Mar
PA11: De Nieuwe Standaard

PA11: De Nieuwe Standaard

Je bent natuurlijk van ons gewend dat we altijd bezig zijn met het nieuwste van het nieuwste. En dat we jou laten profiteren van de voorsprong die we daarmee opdoen.

We hebben er weer één! Een nieuwe standaard. PA11. Een nieuw nylon-materiaal met betere eigenschappen en meer mogelijkheden. Daarom. (dat van die nieuwe standaard, dus…)

Verder lezen
22Jun
PA11 Carbon Fibre

PA11 Carbon Fibre

Ben jij op zoek naar een nóg sterker materiaal, dan zoek je naar PA11 Carbon. De menging van koolstofvezels en PA11-kunststof blijkt dé ideale formule voor sterke onderdelen! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Verder lezen