Parts On Demand breidt uit!

We doen er alles aan om je iedere dag nóg beter van dienst te zijn. Dat betekent wel dat we intern de boel af en toe flink op zijn kop moeten zetten. Om de productiecapaciteit efficiënter in te richten en te vergroten, hebben we daarom in maart flink uitgebreid!

Onze productieruimte werd verbouwd: met het bestaande machinepark kan daardoor sneller en beter worden gewerkt. Ook maakten we ruimte voor een aantal nieuwe nabewerkingsprocessen waaronder trommelen, slijpen, stralen en impregneren. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Wat heb jij daaraan?

De grootste verandering die we doorvoerden was in-house SLS productie mogelijk maken. De installatie van onze EOS Formiga P100 is een nieuwe stap die voor jou betekent dat je nóg kortere doorlooptijden en nóg scherpere prijzen hebt. Daarnaast hebben we meer controle over het hele proces: zo zorgen we ervoor dat jouw onderdelenseries altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Ook bij verschillende bestelmomenten.

SLS, vertel?

Bekijk onze fotoreportage om een indruk te krijgen. Liever in het echt zien? Maak een afspraak om een keer te komen kijken. Dan praten we je gelijk bij!

Er zijn geen tags voor dit bericht.

Posted by Neil

Als drijvende kracht achter Parts On Demand heeft Neil een passie voor het ontwikkelen, produceren en testen van ideeën die aan het voorfront van technologische ontwikkeling staan.

Gerelateerde berichten:

Meteen offerte aanvragen om
jouw 3D-print te laten produceren?