My PartsOnDemand: 3D Printen kosten berekenen

Je 3D-print prijs berekenen

Wil je weten wat het 3D-printen van je onderdeel kost? Met onze calculator reken je snel en makkelijk de prijs uit om je onderdelen te laten 3D-printen. Je bepaalt zelf in welk materiaal je wilt printen: SLS PA12, TPU of Carbon 11.

Ook kun je makkelijk zien wat de meerprijs is voor nabewerkingen zoals polijsten, kleuren, impregneren, shotpeenen of vapor polishing. Je kunt ook kiezen tussen onze standaard snelle levertijd of spoed levering.

Of een offerte aanvragen?

Toch liever dat er iemand met je meekijkt? Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Een van onze engineers analyseert dan je onderdelen en bepaalt de beste printoptie aan de hand van jouw eisen.

Liever gelijk met een engineer praten? Bel ons dan op 085 4444 200 – dan proberen we je direct verder te helpen!


Hmmm.

Nog niet overtuigd?

GRATIS Sample. On Demand

Neem contact op met Eric voor een gratis sample!

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!


Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Eric voor een gratis sample. Rondje van de zaak!

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?