Over Ons

Parts On Demand is een van Europa’s pioniers op het gebied van seriematig produceren door middel van 3D-printen. Met onze roots in productontwikkeling, productie en uitvinden staan we dagelijks aan het front van technologische ontwikkelingen. Iedere dag produceren we onderdelen en helpen we onze klanten bij het optimaliseren van productie en producten.

3D-printen biedt ontwerpkansen die we voorheen niet voor mogelijk hadden gehouden. En laten we eerlijk zijn. Als je je er niet in verdiept, hou je het waarschijnlijk nog steeds niet voor mogelijk. Daarom bieden wij jou onze dienstverlening. Knowledge as a Service. Want van 3D-ontwerpen en 3D-printen en ontwerpen hebben wij Kaas gegeten.

We helpen je niet alleen bij het optimaliseren maar denken ook mee over de juiste productiemethode voor jouw noviteit. Want we weten heus dat we niet de enige slimmeriken zijn. Alleen hebben wij toevallig verstand van 3D.

Samen zorgen we dat jij producten levert die béter werken. En voorkomen we dat je dure fouten maakt. Kun jij jouw klanten weer helpen met producten die het verschil maken. Samen werken we aan producten en ideeën die de dag van morgen vormen.

Parts on Demand B.V. ontwerpt, produceert en levert series kunststof onderdelen door middel van industrieel 3D-printen.

Kantoor en productie:
Schaverijstraat 9D
3534 AS Utrecht
Nederland
Wij zijn bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag,
08:30 - 17:30

Telefoon: (+31) (0)85 4444 200
Email: info@partsondemand.eu
KvK: 61579416
btw: NL854400047B01
Het poeder stroomt door hun aderen. Ze denken anders. Leggen de lat steeds hoger. Zorgen dat jij slimmere en betere producten maakt. Ze zijn… onze superhelden!

PARTSONDEMAND

Onze helden

ser1

Sjors

Junior engineer

ser2
ser3

Menno

Automation engineer

ser4

Marcel

3D-Evangelist

ser5
ser6

Eric

Sales engineer

ser7

Alexander

Sales engineer

ser8
ser9

Henri

Parts guru

ser10

Jelle

3D-Tetris master

ser11

Neil

Geek-in-chief

ser2

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?