Food-coatings

Naast de machinebouw neemt ook de voedselverwerkende industrie gretig 3D-geprinte onderdelen af bij Parts On Demand. Inpakken, oppakken, transporteren – you name it.En die regelgeving dan? De FDA 21 CFR of EC1935/2004 bijvoorbeeld? Wees gerust. Ons standaard Nylon PA12 materiaal is daar namelijk voor gecertificeerd.

Wat als je een extra coating wilt? Om de onderdelen schoon te houden en af te sluiten bijvoorbeeld. Of ze op een food-proof manier blauw te maken.

Ook daar hebben we aan gedacht! We brengen de coating aan óp de onderdelen, die vormt zodoende een beschermende laag en sluit poriën in het materiaal af.

Wat moet je weten voor je ontwerp:

Max. afmetingen:250 x 250 x 500 mm of 250 x 250 x 250 mm, afhankelijk van normering
Opletten met:Holtes in je model. Daarin kunnen we geen coating aanbrengen.
Invloed op maatvoering100 mm tot 300 mm op het oppervlak
Productietijd:Minimaal vijf extra werkdagen
Tip van PoD:Praat eens met een van onze engineers om jouw toepassing door te spreken. Wij maken er wel chocola van!

Hmmm.

Nog niet overtuigd?

GRATIS Sample. On Demand

Neem contact op met Eric voor een gratis sample!

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!


Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Eric voor een gratis sample. Rondje van de zaak!

Benieuwd of we voor jou
ook iets bijzonders kunnen doen?