Parts On Demand verhuisd naar Utrecht

Volg hoe we bouwen aan de Fabriek van de Toekomst in het Werkspoorkwartier

We groeiden en groeiden en groeiden de afgelopen jaren steeds verder. Steeds meer van jullie hebben de voordelen ondervonden van 3D-printen bij Parts On Demand. Grotere machines, nog een stukje van onze buurman erbij, tot het echt niet verder kon.

Dus: we gaan verhuizen! Met trots en veel plezier zijn we druk bezig met de plannen voor ons nieuwe adres. Centraal in het land, zowel met openbaar vervoer als de auto goed te bereiken en met ruimte voor al onze wensen.

We starten direct met een productiehal met maar liefst ruimte voor acht echt grote printers, apparatuur voor nabewerking en kwaliteitscontrole én meer ruimte voor onze medewerkers. En stiekem hebben we ook al een beetje rekening gehouden met nóg meer groei.

Wat gaat er 5 april eigenlijk gebeuren?

Vanaf 15:00 ben je van harte welkom. Om 16:00 vindt de spectaculaire opening plaats. Tot 18:00 is er live muziek en leiden we je rond door de nieuwe fabriek. En ohja: Parts On Demand zou Parts On Demand natuurlijk niet zijn zonder goede verhalen en een gezellige borrel!

Praktische info:

Kom je met de trein?

Stap uit op station Utrecht Zuilen (7 min. lopen) of pak een OV-fiets vanaf Utrecht centraal (15 min. fietsen).

Of toch met de auto?

Er is aan de Schaverijstraat beperkte parkeergelegenheid. Kun je geen plekje vinden? De parkeerplaats van de Werkspoorkathedraal (Tractieweg 41) is om de hoek en bied voldoende ruimte!

Daarna nog eten?

Om 18:00 breien we een eind aan onze opening. Wil je aansluitend nog eten? Onze buren van het Werkspoorcafé zorgen voor een goed gevulde maag. En het centrum van Utrecht is op 10 minuten afstand. Als je daar niets meer vindt, weten wij het ook niet meer.

Bij de opening zijn?

Wil jij op 5 april vanaf 15u00 bij de opening zijn? Laat dan je gegevens achter. Als we verhuisd zijn, ontvang je dan een persoonlijke uitnodiging voor het openings-evenement!