PartsOnDemand Oppervlakte

Oppervlakte

Om het oppervlak glad te maken en zelfs geschikt te maken voor hygiënische toepassingen, hebben we verschillende technieken tot onze beschikking. Producten kunnen worden gestraald, we kunnen ze fijnslijpen of polijsten. Afhankelijk van de toepassing én van jouw wensen, natuurlijk!

PartsOnDemand Stralen

Stralen

Alle producten worden minimaal gestraald. Zo verwijderen we ál het restpoeder en verdichten we het anders poreuze oppervlak van jouw parts. Vinden we vanzelfsprekend.

PartsOnDemand Fijnslijpen

Fijnslijpen

Onze standaard finish niet goed genoeg? Met fijnslijpen – of ‘finishing’ – verwijderen we mechanisch een kléin beetje van de oppervlakken van een onderdeel. Het resultaat? Strakke, gladde oppervlakken die minder gevoelig zijn voor het opnemen van vuil, niet korrelig aanvoelen en uitermate geschikt zijn als eindproduct.

PartsOnDemand Polijsten

Polijsten

Als goed niet goed genoeg is! Als je ons vraagt je onderdelen te polijsten, verdichten we de gefinishte oppervlakken, maken ze nog gladder en brengen je onderdelen op een halfglans. Waarom onze klanten hiervoor kiezen? Hun onderdelen zijn eigenlijk niet meer te onderscheiden van spuitgegoten onderdelen. Dus, als jij die kwaliteit ook zoekt…

PartsOnDemand Inserts

Inserts

Een kant en klaar product. Dat is wat 3D-printen mogelijk maakt. Soms is het mogelijk om een onderdeel geassembleerd te printen, soms is het beter om een insert te plaatsen. We adviseren je graag wat in jouw geval het beste en het meest betrouwbare resultaat oplevert.

Onze engineers ontwikkelen dag in dag uit slimme oplossingen die met een nippeltje, een bus of een draad worden uitgerust. Waardoor jij er geen omkijken meer naar hebt en verzekerd bent van een hoogstaand product. Zo doen we dat!

PartsOnDemand Kleuren

Kleuren

Zwart, wit of grijs zijn nét niet de kleur die je zoekt? Ook daar hebben we over nagedacht! Modellen die standaard wit geprint worden, kunnen naderhand in kleur gemaakt worden door ze te laten impregneren of coaten. Bij impregneren worden je onderdelen behandeld in een verfbad: daardoor nemen ze de kleur aan van de verfoplossing. Bij het coaten van je onderdelen worden deze voorzien van een harde industriële laklaag. Op RAL specificatie, met korrelstructuur of metaallook: onze coaters weten precies hoe ze de toon kunnen zetten!